Tinejdžer koji je stigao kao "kusur" u Rim ispisao istoriju!

Autor: Tanjug

Sport

13.02.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler Rome Nikolo Zaniolo, dvostruki strelac u pobedi nad Portom (2:1) u Ligi šampiona, rekao je da nije očekivao da će ući u istoriju kao najmlađi Italijan sa dva gola na jednom meču nokaut faze elitnog takmičenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikolo Zaniolo

Zaniolo je sa 19 godina i sedam meseci dao dva gola Portu, što su mu prvi u Ligi šampiona, i tako postao najmlađi na Apeninima koji je to postigao.

- Neverovatna noć za mene, nikada nisam očekivao ovako nešto. Slaviti sa navijačima gol je fantastično, ne mogu da opišem. Nadam se da ću ponoviti- rekao je Zaniolo.

Zaniolo, koji je letos došao u Rim iz Intera kao "kusur" u transferu Rađe Naingolana, mogao je da ima perfektno veče da Adrijen nije smanjio zaostatak Porta.


- Nismo smeli da primimo gol, Portu ništa nismo dali, ali i dalje ništa nije rešeno. Verujem da ćemo pobediti i u Portugaliji- zaključio je sjajni fudbaler, koga su sinoć proslavile asistencije Edina Džeka.

Revanš između Porta i Rome igra se 6. marta na stadionu Dragao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading