Počeo je "El Klasiko" za Srbina!

Autor:

Sport

12.02.2019

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je zaludeo Evropu, više puta smo to ponovili! Barselona je bila najbliža njegovom potpisu dok se nije uključio Real Madrid sa novom "nepristojnom" ponudom za srpskog napadača.

RepublikaFoto: instagram.com/ukajovic_35
Luka Jović je na ceni!

Nemački mediji su obelodanili informaciju da su agenti najboljeg strelca Bundeslige već postigli dogovor sa Barselonom, ali čini se da Real ne sedi skrštenih ruku.

Bild je plasirao informaciju da je Florentino Perez poslao ponudu u Frankfurt tešku 45 miliona evra.  I da je zbog pomenute cifre u ovom trenutku za korak ispred Barselone kada je u pitanju trka za mladog srpskog asa.

Istina, prema pojedinim saznanjima Barselona već dugo sprema transfer Luke Jovića. Sve je počelo još u novembru kada je jedan od glavnih skauta Barselone boravio u Beogradu kako bi na delu video Jovića u utakmici sa Crnom Gorom. Potom je napadač rođen 1997. godine opserviran sa svih strana i dobio je više nego zadovoljavajuće ocene.

Međutim, očigledno je da je ofanziva Barselone podstrekla ljude u Madridu da krenu agresivnije u akciju. Pitanje je da li su zakasnili, obzirom da je manadžer Luke Jovića već imao sastanak sa direktorima Barselone Pepom Segurom i Erikom Abidalom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading