Navijači Liverpula imaju razloga da mrze Barselonu?

Autor:

Sport

11.02.2019

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonski klub itekako voli da pazari na "Enfildu". Počeli su sa Maskeranom a onda nastavili sa ključnim vedetama engleskog kluba, Luisom Suarezom i Filipom Kutinjom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Firmino

Sada je na red izgleda došla zamena za iskusnog urugvajskog napadača - Brazilac Roberto Firmino je po Don Balonu nova meta Barselone.

"Bobi" igra konstantno i ove sezone, u Premijer ligi je postigao devet golova, naravno magični trio sa Salahom i Maneom uzima svoj danak kada su brojke u pitanju.

Međutim, Brazilac važi za veoma zahvalnog igrača, vraća se po loptu, učestvuje u akcijama i defanzivno je izuzetan za jednog napadača - kvaliteti koje Barsa zna da ceni.

U španskim medijima se priča da će uslediti ponuda na leto, od strane Katalonaca, ali i da Real Madrid takođe prati razvoj situacije na "Enfildu".

Liverpulovi navijači bi mogli da dožive pravi "deža-vu" kao onda sa Suarezom, koji je napustio "Redse" posle dramatično izgubljene titule Premijer lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading