Murinjo pronašao novi posao, potpisao višemilionski ugovor!

Autor:

Sport

11.02.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo ima novi posao. Kako javljaju inostrani mediji, portugalski stručnjak potpisao je višemilionski ugovor sa ruskom televizijom.

RepublikaFoto: AP/Tanjug/Tim Ireland
Žoze Murinjo

Od kada je dobio otkaz u Mančester Junajtedu u decembru, Murinjo se povremeno pojavljivao na kanalima "BeIN Sports" kao stručni konsultat, ali ponudu "Russia Today" nije mogao da odbije.

Uprkos tome što ga konstantno povezuju za različitim evropskim klubovima, Portugalac će nastaviti da radi na televiziji. Emisija koju će voditi zvaće se 'On the touchline with Jose Mourinho', a u njoj će iskusni trener analizirati mečeve Lige šampiona. Prva epizoda trebalo bi da se emituje 7. marta, a ugovor mu ističe 1. juna, odmah po okončanju elitnog takmičenja.

U najavi emisije Murinjo kaže: "Pričaću o fudbalu, šta bih drugo mogao?"

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Izvesno je da trofejni stručnjak neće govoriti o načinu na koji je otišao iz Junajteda, pošto su mediji preneli informaciju da se ugovorom obavezao na ćutanje. Inače, tokom Svetskog prvenstva u Rusiji, RT je platio Murinju 1.7 miliona funti za četiri dana rada na televiziji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading