Luka Jović i Barselona - Blizu je!

Autor:

Sport

11.02.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin Prins Boateng kao privremeno rešenje. Do leta, pa ako se pokaže i ako Ernesto Valverde proceni da je vredan ostanka dobiće ugovor u nameri da rastereti Luisa Suareza u napadu Barselone. Samo, veliki su Katalonci i ne misle kratoročno, već prave plan nekoliko godina unapred, a u toj viziji jedno od ključnih imena je – Luka Jović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Interes španskog osvajača duple krune za srpskog reprezentativca nije od juče. Tokom jeseni, kad je golgeterski procvetao u dresu Ajntrahta, govorilo se da ga Blaugrana prati i da samo čeka povoljan trenutak za angažman. U januaru ni klub iz Frankfurta nije bio rapsoložen za prodaju, niti je Barsa zapinjala, svesna da bi usred sezone Lukabio samo ispomoć, ali od juna... E, to je već ozbiljna priča.

Toliko ozbiljna da lokalni "Frankfurter algemanije cajtung" uverava da je pola posla na putu ka angažmanu završeno. Navodno je Luka Jović, posredstvom zastupnika, rekao „da“ Barseloni i tako je napravljen prvi od dva koraka ka realizaciji posla. Reklo bi se očekivan, jer kad te takav velikan zove teško je odoleti, bez obzira na preporuku Dragoslava Stepanovića da golgeter iz „klase 1997“ ostane još koju sezonu u crnom dresu Ajntrahta. S druge strane, ni Nemci neće tek tako propustiti priliku da zarade, pošto im je jasno da na Nou Kampu imaju novac kojim bi ispratili njihove zahteve za obeštećenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Još uvek nije poznata cifra oko koje se pregovara, ali postoje informacije da ona iznosi 60 miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading