PROBLEM ZA LACIO: Povredio se Srbin!

Autor:

Sport

11.02.2019

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lacio je u najvažnijem delu sezone izgubio Sergeja Milinkovića Savića na najmanje tri nedelje. Srpski fudbaler je istegao mišić i u najboljem slučaju će na raspolaganju Simoneu Inzagiju biti za derbi protiv Rome na programu početkom marta.

Sergej Milinković Savić

Povreda Milinković Savića je veliki peh za Lacio. Vezni igrač ove sezone ne trese mreže kao prethodne, ali je postao ključni igrač za ravnotežu Lacija i kolos srednjeg reda. Štaviše, po Inzagijevim rečima, Sergej je jedini igrač za koga nema alternativu.

Dodatni problem je što medicinski staf i igrač ne smeju da forsiraju povratak. jer se u slučaju obnove povrede rizikuje pauza od dva meseca.

Podsetimo, Lacio će bez Sergeja morati da odigra oba meča Lige Evrope protiv Sevilje, prvu utakmicu polufinala Kupa Italije sa Milanom i meč protiv Đenove u šampionatu. Mala sreća u nesreći je odlaganje utakmice sa Udinezea zbog zauzetosti Olimpijskog stadiona  za ragbi meč turnira Šest nacija Italija - Irska.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading