ĐURIČIĆ SE NIŠTA NIJE PITAO: Ronaldo dokrajčio Sasuolo!

Autor:

Sport

10.02.2019

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa slavili su na gostovanju ekipi Sasuola u 23. kolu Serije A sa 3:0. Tim iz Torina potvrdio je odličnu igru i golovima Samija Kedire i Kristijana Ronalda pobegao Napoliju na 11 poena prednosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Nije bilo ni lako, ni ubedljivo, ali je "stara dama" upisala još jednu pobedu i došla na dvocifrenu razliku u pravo vreme. Remi sa Parmom bio je samo loš dan.

Na prvi gol čekalo se do 23. minuta kada je Sami Kedira uspeo da matira protivničkog golmana i promeni rezultat. Fenomenalna igra gostiju nastavila se i u daljem toku meča. Kao da su glavama već bili fokusirani na Ligu šampiona, ali su tri boda bila jako bitna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo se na 20 minuta do kraja pobrinuo da svoje saigrače odvede u mirniji završetak meča i na asistenciju Miralema Pjanića povećao prednost, dok je tačku na i stavio Emre Čan u 87. minutu upravo na dodavanje Portugalca.

Juventus je prosto nedodirljiv u Italiji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading