SAMO JE JEDAN KRALJ U MADRIDU: Real pobedio Atletiko i vratio se na drugo mesto!

Autor:

Sport

09.02.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi 23. kola između Atletika Madrida i Reala Madrida pripao je "Kraljevskom klubu" koji je na Vandi Metropolitano slavio sa 3:1 u velikom gradskom derbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Real Madrida


Ekipa Santijaga Solarija je od samog starta meča preuzela terensku inicijativu, pa su sasvim zasluženo i stigla do vođstva u 16. minutu nakon sjajnog pogotka Kasemira koji je "makazicama" savladao Oblaka. Radost gostiju trajala je sve do 25. minuta kada je Antoan Grizman iskoristio asistenciju Koree i mirno zatresao mrežu Kurtoe. Sudija je potom proverio da li je gol regulara i na kraju ga priznao.

U 41. minutu Himenez je skrivio penal nad Vinisijusom koji će biti predmet rasprave u narednim danima jer se činilo kao da je napravljen van kaznenog prostora. Arbitar je ipak dosudio najstrou kaznu sa koje je minut kasnije Serhio Ramos bio nemilosrdan.

Atletiko je krenuo nešto ofanzivnije u drugom poluvremenu, postigli su čak i pogodak kada je u 54. minutu Morata zatresao mrežu svog bivšeg kluba, ali ga je sudija Fernandez uz VAR asistenciju poništio zbog ofsajda. Pokušavali su puleni Dijega Simeona da stignu do izjednačenja, ali ih je pogodak Gereta Bejla u 74. minutu u potpunosti dokusurio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi gol Kazemira

Na kraju su "Jorgandžije" ostale i sa igračem manje pošto je Partej dobio drugi žuti karton u 80. minutu meča.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading