Vovodina u novoj blokadi!

Autor:

Sport

09.02.2019

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik "stare dame" Dušan Vlaović kazao je na konferenciji za medije u petak da bi, na skali od jedan do deset, čak osmicom ocenio ono što su on i njegovi saradnici postigli na polju finansijske konsolidacije.

RepublikaFoto: Starsport
FK Vojvodina

Međutim, istog dana - loša vest po Vojvodinu.

Na zvaničnom sajtu Narodne banke Srbije vidljivo je da je novosadskom klubu ponovo blokiran račun, ovoga puta u veoma zabrinjavajućem iznosu.


U pitanju je suma od čak 95.331.596 dinara - ili prevedeno u evre oko 800.000.

To je već četvrti put u 2019. godini da je klub u blokadi, međutim prethodne su bile "sitne" i vrlo brzo su izmirene, dok postoji bojazan na koji način će se aktuelna "rampa" ukloniti, pošto je zbog duplo veće (175 miliona dinara) Vojvodini račun bio blokiran duže od godinu dana.

Upravo to je bio jedan od prvih zadataka aktuelne uprave po dolasku u klub, i rešen je u decembru 2017. godine, ali sada slede novi problemi...


Nezvanično, iza blokade "stoji" bivši predsednik kluba Dragoslav Vuković, koji potražuje novac na osnovu pozajmica klubu, a koje je davao i kao član Upravnog odbora, ali i u trenucima kada nije bio na funkciji u Vojvodini, piše Mondo.

Prethodno je Vojvodina uspela da registruje pojačanja nakon što je rešila problem sa blokadom Disciplinske komisije, dok je na sednici Skupštine kluba, održanoj u decembru, poručeno da je vraćen milion evra, te da je za normalno funkcionisanje i "evro licencu" potrebno pronaći još oko 2,5 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading