DOLIJAO: Fudbaler koji je sarađivao sa mafijom u zatvoru: Dva dana ranije produžio ugovor

Autor:

Sport

09.02.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Levantea Tonjo Garsija uhapšen je u velikoj akciji španske policije, samo dva dana pošto je produžio ugovor sa klubom.

RepublikaFoto: Tanjug/A.Saiz
Tonjo Garsija u duelu sa Suarezom

Uhapšeno je sadam ljudi, a Marka prenosi da policija ima dovoljno dokaza da fudbalera zadrži iza rešetaka. 

Isti izbor navodi da igrača terete za učestvovanje u kriminalnoj organizaciji, iznuđivanje, ozbiljne pretnje smrću, otmice, pranje novca...Tono je navodno dobio 10.000 evra od vođe jedne mreže za seksualno iznuđivanje.

Tokom pretrage njegove kuće pronađeno je 4. 200 evra, a njegov advokat kaže da je to novac koji je čuvao prijatelju koji je imao problema s kockanjem.

- U zatvoru je zbog velike greške i strašne nepravde. Da je znao kakvi su ljudi ne bi se nikada našao s njima. Poznaje ih jer rade po restoranima i noćnim klubovima u Valensiji. Zločini za koje ga optužuju? Da, baš takve stvari radi igrač koji je potpisao ugovor s klubom vredan 1,5 miliona evra. To je glupost. Zašto je u zatvoru? Za nekoliko meseci će otkriti da ništa nije uradio i pustiće ga - rekao je advokat fudbalera Perez Mora.

Igrač je u sredu, samo dva dana pre hapšenja potpisao novi ugovor s Levanteom do leta 2023. godine. Levante je pružio podršku igraču i njegovoj porodici, te poručuje da je nevin dok se ne dokaže suprotno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me quedo en casa. Orgulloso y muy feliz ?❤️?❤️ #LevanteUD #OrgullGranota

A post shared by Toño Garcia (@togarcia89) on Feb 6, 2019 at 6:15am PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading