Valjadolid pre Milana - Ronaldo objasnio zašto

Autor:

Sport

09.02.2019

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni brazilski fudbaler, Ronaldo, otkrio je da nisu tačne priče po kojima je navodno bio zainteresovan da postane vlasnik Milana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo

Ronaldo je prošle godine postao većinski vlasnik valjadolida, ali kaže da nikada nije imao ideju ili nameru da dođe u posed akcija roso-nera.

- Nije bilo nikakvih ponuda što se tiče Italije. Niko sa mnom nije razgovarao o Milanu. Ne znam odakle se pojavila ta priča - rekao je Ronaldo. 


Nekadašnji igrač Reala, Barselone i Intera kaže da su neke druge destinacije bile moguće, ali da je sa razlogom izabrao Valjadolid. 

- Bilo je dobih ponuda u Italiji, Engleskoj i Španiji, ali ja sam izabrao Valjadolid. Ne mogu da kažem ko je to bio u Itailji, jer moram da se pridržavam ugovora o poverljivosti, ali znajte da to nije bio Milan. Oni su prosto van mog budžeta. Sve što sam uradio, bilo je mojom voljom, jer vidim da neki kažu kako iza mene stoji neki kineski fond. To nije istina. U pitanju sam samo ja i moje finansije, tako sam uradio sa Valjadolidom - zaključio je Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading