Još se veća da li će Lids i Bjelsa biti kažnjeni

Autor:

Sport

09.02.2019

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleska fudbalska liga (EFL) objavila je da je odložila donošenje odluke o špijunskoj aferi u koju je umešan Lids junajted, pošto i dalje istražuje ceo slučaj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marselo Bijelsa

Menadžer Lidsa Marselo Bijelsa priznao je prošlog meseca da su članovi njegovog štaba posmatrali treninge svih njihovih rivala u Čempionšipu ove sezone. Do tog priznanja je došlo pošto je jedan od Bijelsinih pomoćnika izbačen iz trening centra Derbi Kautnija dan pre susreta dva tima.

Posle poraza Derbija rezultatom 2:0 na "Eland Roudu", EFL je pokrenula zvaničnu istragu o tom incidentu, koji je trener "ovnova" Frenk Lampard okarakterisa "neetičkim".


- Posle sveobuhvatne analize dostupnih dokaza, utvrđeno je da postoji nekoliko oblasti koje zahtevaju dodatnu istragu i pojašnjenje. Te istrage će biti obavljene što pre je moguće. Nove informacije o ovom slučaju će biti dostupne po završetku tih istraga i do tada neće biti daljih komentara - stoji u saopštenju.

Predstavnici klubova Čempionšipa nisu učestvovali na sastanku EFL da bi se izbegao sukob interesa.


Lids se posle incidenta u Derbiju izvinio "ovnovima", a Bijelsu podsetio da se rad kluba iz Jorkšira zasniva na integritetu i iskrenosti.

Bijelsini izabranici trenutno drže drugo mesto u Čempionšipu zbog lošije gol razlike od Norič Sitija, koji ih je pobedio na "Eland Roudu" prošle subote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading