Premijer liga sada može da počne!

Autor:

Sport

08.02.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na konferenciji za medije pred meč sa Bornmutom, menadžer Liverpula Jirgen Klop govorio je o samom meču, Džou Gomezu, Aleksu Okslejdu Čemberlejnu, trening kapmu u Španiji i finanskijskim rezultatima kluba. Imao je i poruku za one koji misle da mu je potrebna pomoć.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Na početku konferencije za medije Jirgen Klop prvo je govorio o povređenim igračima i najavio da u duelu sa Bornmutom na terenu neće biti Dejana Lovrena. Nakon operacije koju je imao u ponedelja, Džo Gomez će se oporavljati još četiri do šest nedelja, a Aleksander Arnold Trent i Džordan Herdenson trenirali su već u četvrtak sa ostatkom ekipe, kao i Đorđinjo Vajnaldum.

Što se tiče Aleksa Okslejda Čemberlejna, Klop je rekao da će mu biti potrebno još vremena i najavio da bi mogao da se vrati na teren za mečeve osmine finala Lige šampiona.

Među prvim pitanjima našlo se, gle čuda, i pitanje o šampionskoj trci.

- Sada je postalo uzbudljivo. Uvek je i bilo jasno da neće ništa biti jasno do samog kraja, a jedina šansa da poboljšamo svoju poziciju je da pobeđujemo u utakmicama koje su pred nama. Mislim da niko nije verovao da ćemo biti na 12 poena prednosti u odnosu na druge tumove. Dobra vest je da smo još uvek tu, ali moramo da pobeđujemo. Oni koji žele da nam pomognu da uspemo, najbolje da to urade tako što će navijati iz sveg srca. Nikada nisam krio koliko cenim podršku navijača i verujem da ona može da nam pomogne. Uvek je sjajno - kaže Klop.

RepublikaFoto: Starsport
Jirgen Klop

- Jasno je svima da će uvek biti utakmica u kojima će proraditi živci, svima na terenu i svima na tribinama. Ali, bićemo spremni svakim delom naših bića i tela da se borimo za sve. Na kraju sezone samo želim da mogu da kažem da smo dali sve od sebe. ne možete da osvijite 62 poena ako niste bili zaista dobri, a imamo šansu da ih osvojimo još. Protiv Vest Hema smo mogli bolje, ali uzeli smo bod. Uvek očekujemo da budemo bolji i znam da ćemo biti spremni - nastavio je menadžer Redsa.

- Dobio sam poruku ove nedelje koja je nagoveštavala da neki ljudi misle da mi je potrebna pomoć, ali nije tako. Siti je na prethodnih deset mečeva ispustio 12 poena, u isto vreme mi smo ispustili sedam - kaže Nemac koji je potvrdio da će ekipa otići na još jedan trening kamp u "toplije krajeve" - ovoga puta u Španiju. Klop je objasnio da trening kampovi dobro dođu ekipi i da bi plan bio isti i da je razlika na tabeli deset bodova.

Klop je na kraju prokomentarsao i dobre finanskijske rezultate kluba i objasnio da je bilo i vreme da se urade dobre stvari za klub koji sada ima dobre igrače i kome ne treba u bliskoj budućnosti mnogo novca za pojačanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading