PORUKA ZA "DELIJE" - Stojković: Ova ekipa zaslužuje vašu podršku!

Autor:

Sport

08.02.2019

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković govorio je o pripremama koje su u završnoj fazi i pozvao navijače da podrže ekipu u drugom delu sezone.

RepublikaFoto: Starsport

Izabranici Vladana Milojevića su odradili poslednji trening u Antaliji i spremni su za sve izazove koji im predstoje u Superligi i Kupu Srbije.

Filip Stojković je zadovoljan kako su saigrači i on radili na Kipru i u Turskoj.

- Mislim da smo ovaj drugi deo priprema u Antaliji, baziran pretežno na utakmicama, odradili fenomenalno. Svi momci su zdravi i orni, ima nekoliko sitnijih povreda, ali nisu strašne i vratiće se treninzima, nadam se, već u Beogradu - poručio je Stojković za zvanični sajt kluba.

Crvenu zvezdu u u petak od 15 satio (17 po lokalnom) očekuje poslednja provera na pripremama i duel sa Mariborom u Antaliji.

- Završavamo ove zimske pripreme generalnom probom protiv Maribora i onda se vraćamo u Beograd. Upisali smo četiri pobede ovde u Antaliji i jednu na Kipru, pa smo što se tiče kontrolnih utakmica i rezultatski ušli u odličan ritam. I duel sa Mariborom je i te kako značajan da pobednički uđemo u drugi deo sezone.

Popularni Žule jedva čeka nastavak prvenstva i susret sa Vojvodinom, koji je zakazan za 16. februar od 16 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

- Odlično smo radili, svi smo spremni i na šefu Vladanu Milojeviću je da odluči ko će protiv Vojvodine istrčati na teren. Ko god da to bude, uveren sam da će dati maksimum i nadam se da se ćemo pobedom započeti i ovu takmičarsku godinu, kada je reč o zvaničnom meču.

Stojković je za kraj imao i poruku za navijače uoči ovogodišnje premijere na Marakani.

- Sigurno da očekujemo veliku podršku naših navijača, koji su uvek uz nas. Ova generacija je zaslužila da ima na startu drugog dela sezone vetar u leđa sa tribina. Pozvao bih sve navijače koji mogu da dođu da nas podrže protiv Vojvodine. Nadam se da će nas biti što više u prolećnom delu - podvukao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading