Hamšik u štrajku: Zašto je propao dogovor Napolija i Kineza?

Autor:

Sport

07.02.2019

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Napolija Marek Hamšik je trebalo da postane novi poznati fudbaler u kineskoj Superligi, ali kako je saopštio Napoli, došlo je do problema oko "načina isplate", pa je transfer odložen.

RepublikaFoto: twitter.com/Official SSC Napoli
Marek Hamšik

Hamšik je besan na upravu kluba koja mu je putem telefonskog razgovora saopštila da od transfera nema ništa.

Hamšik je jedan od igrača koji su povezivani sa Dalijanom, ali Napoli nije imenovao klub, kao ni kada će biti nastavljeni pregovori. Prelazni rok u Kini traje do 28. februara.

-  Klub je odlučio da odloži prelazak Mareka Hamšika u Kinu zbog načina isplate, tačnije zbog nemogućnosti da bude ispunjeno ono što je prethodno dogovoreno - napisano je u kratkom saopštenju kluba iz Napulja.

Hamšik je trebalo da ode u Kinu, čak je organizovao i oproštajnu večeru, ali je došlo do problema zbog kojih je, navodno, čak započeo i štrajk.

Hamšik je u Napulju proveo čitavih 12 godina, i za to vreme je postao najbolji strelac u istoriji kluba.

Sa druge strane, Hamšik nije danas došao na trening, iako je bio u obavezi, mnogi smatraju da štrajkuje jer transfer nije završen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading