NISU NI MADRIĐANI ZA BACANJE: Real se izvukao, čeka nas pakleni revanš!

Autor:

Sport

06.02.2019

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone odigrali su 1:1 sa Real Madridom u prvom od tri El klasika koji nas očekuju ovog meseca. Polufinalni duel Kupa Kralja nije doneo pobednika, a revanš na "Santjago Bernabeu" obećava uzbudljiv meč.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Real Madrida

Ekipa Santjaga Solarija je krenula prilično ofanzivno, sa dosta presinga, trčanja, što im se isplatilo. Ambiciozno su krenuli u utakmicu, imali jednu šansu preko Krosa u 5. minutu, a onda je do gola stigao klub sa Bernabeua.

Igrao se 6. minut kada je Vinicius prebacio loptu na drugu stranu, tamo je bio Benzema koji upošljava Vaskeza, a on bez problema postiže gol za 0:1.


Real bolji i nakon tog gola, Barseloni je očajnički bio potreban Mesi koji je danas gledao utakmicu sa klupe u prvom poluvremenu. Imao je Real Madrid nekoliko dobrih akcija koje su upropašćene u završnici, nekoliko dobrih kontri je bačeno u vodu, posebno mislimo na jednu kada je Vinicius bio prilično sebičan u situaciji 3 na 1.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Barselone

Od sredine prvog poluvremena Barsa kreće nešto ozbiljnije ka golu protivnika, Malkom je bio prilično angažovan, želeo je da se dokaže i nakon jednog njegovog centaršuta, Rakitić zahvata loptu glavom i ona pogađa prečku! Barsa je imala još jednu šansu u prvom poluvremenu i to preko Suareza, ali je njegov dobar udarac odbranio Kejlor Navas na sjajan način.


Real bolji u prvom poluvremenu, ali u drugom Barselona preuzima primat. Nekoliko dobrih napada, a nagrada za trud za Malkoma stiže u 59. minutu, tada je Alba prvo izašao 1 na 1 sa Navasom, Kostarikanac je odbio do Suareza koji iz veoma teške pozicije pogađa stativu, a lopta se na kraju odbija do Malkoma koji koristi svoju šansu za 1:1 i tako postavio konačan rezultat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading