PREMIJER LIGO, DOBILA SI PRAVU ŠAMPIONSKU TRKU: "Građani" pobedili Everton i rastužili oba dela Liverpula!

Autor:

Sport

06.02.2019

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Everton u meču 27. kola koji je odigran ranije zbog obaveza koje naredne nedelje čekaju "građene" u Ligi šampiona (2:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester sitija

"Građani" su bili nešto bolji tim u prvom poluvremenu, ali nisu dolazili do gola.


Dobre šanse u prvih 20 inuta propustili su Laport nakon prekida, odnosno Aguero koji je pogodio prečku. Sve do nadoknade vremena u prvom poluvremenu nije bilo mnogo šansi, a onda gol u mreži Evertona, David Silva je poslao loptu u kazneni prostor, tamo je bio najsnalažljiviji Laport koji pogađa za 0:1!

Aguero je imao dobru šansu u nastavku, Everton na drugoj strani skoro i da nije pretio. Mančester siti je igrao pametno do kraja utakmice, bilo je i više nego očigledno da Evertonu fale Sigurdson i Ričarlison, pa bodovi na kraju idu u Mančester.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester sitija


Za kraj, Mančester siti je postigao još jedan gol i to u 8. minutu nadoknade, De Brujne je pronašao Žezusa koji se nekako snašao i na kraju glavom poslao loptu u mrežu za konačnih 0:2. Oni su sada preuzeli prvo mesto na tabeli, ali imaju utakmicu više od Liverpula koji ima isti broj bodova.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading