(VIDEO) GEST FUDBALERA DIRNUO SVET: Golčinu posvetio žrtvama terorističkog napada!

Autor:

Sport

19.08.2017

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Borusije Dortmund ubedljivo su počeli ovogodišnju trku sa Bajernom iz Minhena za titulu u Bundes ligi. U gostima su "žuto-crni" savladali Volsburgu 0:3. A svet se divi golu i gestu Marka Bartre!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pogodak posvetio žrtvama terorirstičkog napada

Momak koji je prošle godine povređen,  posle terorističkog napada u Nemačkoj pred utakmicu Lige šampiona protiv Monaka, posvetio je pogodak žrtvama u rodnoj Barseloni.

26 – godišjni defanzivac je pokazao da je dobro pekao zanat igrajući sa zvezdama kakve su Mesi, Inijesta, Ćavi... ali je pored fenomenalnog  pogotka pokazao  ljudskost,  skinuvši crni flor sa ruke i upirući ga ka nebu.

 

 

 

 

 

Pre Španca koji je pogodio u 27 minutu, Vukove je načeo Kristijan Pulišić u 22 minutu igre, kome je asistirao Mario Gece koji se oporavio od metaboličkog poremećaja.

 

 

 

Konačan rezultat postavio je Pjer Emerik Obamejang u 60. minutu.

 

Fudbaleri Hamburga pobedili su kao domaćini Augsburg golom Nikolaja Milera u osmom minutu. Takodje, prvenstvo je pobedom započela i Herta, koja je u Berlinu bila bolja od Štutgarta sa 2:0.

 Herta je pobedila zahvaljujući Metjuu Leckiju, koji je postigao golove u 47. i 62. minutu. Hanover je kao gost pobedio Majnc sa 1:0 golom Martina Harnika u 73. minutu, dok je Hofenhajm istim rezultatom na svom terenu pobedio Verder golom Andreja Kramarića u 85. minutu.

U poslednjoj utakmici subotnjeg programa, Šalke je u Gelzenkirhenu nadigrao vicešampiona iz prethodne sezone ekipu Lajpcig. Strelci za domaće bili su Nabil Bentaleb u 43. minutu iz jedanaesterca i Evgenij Konopljanka 17 minuta pre kraja susreta. Matija Nastavić odigrao ceo meč za Šalke.

 Fudbaleri Bajerna iz Minhena su počeli odbranu titule pobedom protiv Bajera iz Leverkuzena od 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading