Španija na nogama: Novinarska "patka" pred El Klasiko ili?

Autor:

Sport

06.02.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje vreme smo svedoci lošeg poslovanja Barselone...Kao primer može da se navede puštanje Džerija Mine i zadržavanje Vermalena, a potom ponovan deficit sa defanzivcima. Ipak, da Blaugrana nije izgubila ukus za igrače govori vest da bi Isko, ako se sve kockice poklope, mogao da obuče "bordo-plavi" dres.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Isko

Prošle su 23 godine otkako je jedan igrač prešao direktno iz Real Madrida u Barselonu, a ove godine bi mogla da se dogodi repriza

Čelnici katalonskog giganta priznali su da žele da dovedu Iska Alarkona, jednog od najboljih vezista Reala, koji je nezadovoljan u Madridu i rado bi promenio sredinu.

Poslednji igrač koji je prešao taj put bio je Luis Enrike 1996. godine, ali neki novi vetrovi duvaju na "Nou Kampu".

- Ako nas stručni štab zatraži igrača i on poželi da ode iz Madrida, naravno da ćemo ga kupiti, iako se tako nešto nije dogodilo otkako sam na čelu Barselone. Nemamo pakt o nenapadanju sa Realom, svako pokušava da napravi što jači tim. Isko? Ako nam bude potreban, razgovaraćemo sa Realom o njemu - poručio je predsednik Barse Hozep Bartomeu.

Za Iska je zainteresovan i Mančester siti, ali i Čelsi, Juventus...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading