IGRAČI PARTIZANA DAJU KRV!

Autor: partizan.rs

Sport

19.08.2017

14:10 >> 14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan u saradnji sa Institutom za transfuziju Srbije sutra organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama restorana, istočna strana stadiona, u nedelju 20.08.2017. u periodu od 10-15 č.

RepublikaFoto: instagram.com/fkpartizan
Humani crno-beli


Zbog alarmantnosti situacije na koju su ukazali sve relevantne zdravstvene ustanove, akciji dobrovoljnog davanja krvi pristupiće i čitav prvi tim FK Partizan, predvođen Miroslavom Đukićem i stručnim štabom, koji će sutra u navedenom terminu doći i dati krv.

U saopštenju crno-belih se dalje navodi:

I pored prisutnog umora, potrebnog perioda za oporavak, puta za Mađarsku na odlučujući meč za Evropu, prvotimci Partizana će još jednom pokazati svoju ljudskost i karakter odlučivši se da svojim ličnim primerom ukažu na alarmantnost situacije i daju krv najugroženijima.


Napominjemo da su krvne jedinice preko potrebne kako bi se sprovele zakazane operacije i osigurao život bebama, dojiljama, starima i bolesnima!

Svi dobrovoljni davaoci koji sutra dođu i daju krv na poklon će dobiti kartu za utakmicu Partizan – Napredak, kao i poklone iz crno-belog butika.

Oni će pokazati svojim primerom, zato pokaži i ti!

Za život, za Partizan!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading