Partizan ga nije hteo, on otišao u Belgiju!

Autor:

Sport

05.02.2019

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Antonov je sve do danas bio slobodan igrač, postavljalo se pitanje gde će zaigrati, a sada je i zvanično potpisao za novi klubu u karijeri - Muskron. Jedan od Zlatnih Orlića je zvanično predstavljen kao novi igrač belgijskog tima, a potpisao je ugovor na dve i po godine, dakle do juna 2021. godine.

RepublikaFoto: partizan.rs
Fudbaleri Partizana

Na taj način, Antonov je stigao u Muskron kao zamena za Aleksandrosa Katranisa koji je prešao u Atromitos Atinu.

Antonov je od 10. januara bio slobodan igrač i mogao je da traži novu sredinu posle napuštanja Grashopersa, a očigledno da se odlučio za Muskron. U pitanju je ekipa koja trenutno zauzima 11. poziciju na tabeli belgijskog šampionata, ali je u dobroj formi jer je dobila četiri od poslednjih pet utakmica. Očigledno se na Antonova ozbiljno računa čim je dobio ugovor na dve i po godine.

RepublikaFoto: instagram.com/nelson_nele3
Nemanja Antonov

Muskron je potvrdio ovaj transfer, Antonov se slikao sa dresom, a u ovaj tim stiže pošto je odigrao 55 utakmica za Grashopers. Karijeru je počeo u OFK Beogradu, a nastupao je i za beogradski Partizan gde nije uspeo da se izbori za veću minutažu.

Antonov se i ove zime pominjao kao moguće pojačanje Partizana kada je Ivan Obradović otpao iz kombinacija, ali na kraju do dogovora nije došlo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading