(VIDEO) Milojević zadovoljan, ali i zabrinut iz jednog razloga!

Autor:

Sport

05.02.2019

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su nastavili perfektan niz pobedom nad Rabotničkim 2:1. Trener crveno-belih Vladan Milojević je promešao karte za ovaj meč i dao priliku svim igračima da osete utakmicu, celokupan utisak je da zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

RepublikaFoto: Starsport
Strateg crveno-belih

Milojević je dao priliku svim igračima, a svoj prvi gool u crveno-belom dresu je dao Aleksa Vukanović.

- Hteo sam da dam šansu svim igračima, cilj mi je bio da odigraju 60 minuta, da imaju utakmicu u nogama, protivnik je bio dobar, igra slično kao naše ekipe u Superligi, a kada igrate u izmenjenom sastavu nije jednostavno. Zadovoljan sam sa njihovim trudom i zalaganjem, težak je sistem priprema, treniramo non stop, dva puta dnevno, ali ono što me zabrinjava je teren koji je svakog dana sve lošiji. Novi igrači treba da uđu u moju filozofiju, ono što ja očekujem od njih. Podviknuo sam par puta, ali motivaciono, ali i zbog nekih sudijskih odluka, koje nisu bile presudne- rekao je Vladan Milojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading