(VIDEO) UEFA čestitala rođendan Nejmaru, ali nisu mogli da zaobiđu Zvezdu!

Autor:

Sport

05.02.2019

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac Nejmar da Silva je u utorak proslavio 27. rođendan, a Liga šampiona mu je čestitala objavljivanjem snimka njegovog ovosezonskog gola.

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar

I to baš onog koji je postigao Crvenoj zvezdi u Parizu. Nejmar je na "Parku prinčeva" postigao fenomenalan pogodak iz slobodnog udarca i time načeo mrežu crveno-belih na prvom gostovanju u elitnom evropskom takmičenju (6:1). Navijačima tima sa "Marakane" se neće dopasti prikazivanje kluba u ovakom svetlu i pored toga što je u pitanju veliki majstor fudbala.

U "odbranu" Lige šampiona može se reći da je Nejmar ove sezone u evropskom takmičenju gotovo sve golove postigao protiv Zvezde (u Parizu tri, u Beogradu jedan), osim jednog protiv Liverpula u pretposlednjem kolu grupne faze (2:1).

Nešto kasnije je na zvaničnom nalogu elitnog nadmetanja objavljen snimak još jednog njegovog pogotka. Protivnik je bio isti, ali je lokacija bila - Beograd. Tada je Brazilac nanizao rivale srpskog šampiona i matirao Milana Borjana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Nejmar je odigrao 53 utakmice u Ligi šampiona i postigao 32 gola, i na taj način ove sezone postao najefikasniji Brazilac u ovom takmičenju svih vremena, ostavivši iza sebe Rivalda sa 31 golom, Kaku sa 30 itd.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading