"Zlarni orlić" zadužio Zvezdinu "dvojku"

Autor:

Sport

04.02.2019

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi reprezentativac Srbije Milan Gajić (23) vratio se u srpski fudbaler posle tri i po godine provedene u francuskom Bordou. Desni bek i Crvena zvezda ozvaničili su danas saradnju i parafirali ugovor na tri i po sezone, što je tokom popodneva zvanično objavljeno na klupskom sajtu šampiona Srbije!

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milan Gajić

Crvena zvezda je potvrdila da je sa Milanom Gajićem potpisan ugovor do leta 2022. godine, a domaći mediji još ranije su obelodanili da će desni bek mesečno zarađivati 30.000 evra.

- Presrećan sam, teško je naći prave reči, potpis je probudio pozitivne emocije, ponosan sam što sam postao deo crveno-bele familije - poručio je Gajić nakon potpisa.


Milan Gajić je bio deo generacije omladinske reprezentacije Srbije koja je osvojila zlato na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, ali se nakon selidbe u Bordo nije naigrao. Samo u prvoj sezoni pod Vilijem Sanjolom dobijao je nešto više prostora za dokazivanje, a na kraju je u Zvezdu stigao kao slobodan igrač. Dogovor dva kluba je takav da će Bordou od sledeće prodaje pripasti 20% zarade. Milan Gajić je u Crvenoj zvezdi zadužio dres sa brojem dva.
RepublikaFoto: Starsport
Milan Gajić

Milan Gajić je tako postao šesto pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Pre njega na "Marakanu" su stigli Nemanja Milunović (BATE Borisov), Dejan Vidić (Zlatibor), Aleksa Vukanović (Napredak), Miloš Vulić (Napredak) i Strahinja Krstevski (Lokomotiva Sofija).

Novi član šampiona Srbije sutra će se priključiti svojim novim saigračima na pripremama u Antaliji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading