TERZIĆ OBRADOVAO "DELIJE": Borjan Zvezdin još četiri godine

Autor:

Sport

02.02.2019

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić obradovao je sve "delije" informacijom da će najuspešniji golman grupne faze Lige šampiona Milan Borjan definitivno produžiti ugovor sa vodećim timom Superlige.

RepublikaFoto: Starsport

- Obavio sam juče razgovor da Borjanom i sve dileme oko njegovog ostanka u klubu su otklonjene. Čim se vratimo u Srbiju nakon priprema u Antaliji ići ćemo u FS Beograda da potpišemo novi ugovor po kojem će do juna 2023. godine biti naš golman. Ne bih pričao o ciframa, ali Milan je i te kako zadovoljan ponuđenim uslovima i verujem da će završiti karijeru u Zvezdi.

Foto: Promo foto

Dakle, Borjan će biti sa nama još četiri i po godine i njegova glava je u potpunosti mirna i na obostrano zadovoljstvo nastavljamo saradnju - poručio je Terzić.

Bilo je dosta najava da bi sjajni čuvar mreže mogao da ode, ali sada je sve jasno. Ono što je takođe važno, jeste i činjenica da Borjan nema izlazu klauzulu u novom ugovoru.

Jedno je sigurno, Zvezda je uradila veliki posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading