PAKO, MORALO JE TAKO: Borusija otkupila Španca od Barse!

Autor:

Sport

01.02.2019

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Borusija iz Dortmunda iskoristio je opciju da otkupi Paka Alkasera od Barselone za 28 miliona evra, objavio je katalonski gigant.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pako Alkaser

Španski fudbaler je prošlog leta stigao u nemački klub na pozajmicu, a vrlo brzo je postao jedan od najzaslužnijih za sjajne igre Borusije. 25-godišnji Alkaser je postigao 12 golova i trenutno deli prvu poziciju na listi strelaca u Bundesligi, iako je samo na pet utakmica bio starter.

U svom saopštenju, Barselona je navela da će Borusija za Alkaserov transfer platiti 23 miliona, uz pet miliona kroz razne uplate. Katalonci će takođe dobiti i pet odsto od transfera ukoliko klub iz Dortmunda proda Španca u budućnosti.

 

 


- Klub bi želeo javno da izrazi zahvalnost Paku Alkaseru na njegovoj posvećenosti i odanosti i da mu poželi mnogo uspeha u budućnosti - stoji u saopštenju Barselone.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading