Mrkela: Prodavaćemo, ali samo za veliku lovu!

Autor:

Sport

01.02.2019

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimski prelazni rok za šampiona Srbije još nije okončan, a predstojeći dani daće odgovor na pitanje sa kakvim igračkim kadrom će Crvena zvezda ući u drugi deo sezone. To iz Antalije poručuje sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela (53), uz zadovoljstvo dosadašnjim pojačanjima.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

- Vulić i Vukanović su među najboljim igračima Superlige, Milunović je izvanredan štoper kojeg smo dugo pratili, dok Jirka pokazuje da je njegova kupovina prošlog leta bila pravi potez. Ako uopšte nekoga budemo dovodili do 9. februara, biće to pojačanja iz inostranstva, a već svi znaju da želimo Gajića i Ivanića - ističe Mrkela.

U skoro svim evropskim ligama zimska pijaca je zatvorena, međutim, azijsko tržište i te kako je aktivno i upravo bi odatle mogla da stigne neka od ponuda za vodeće igrače prvaka Srbije.

- Samo nepristojne ponude mogu da odvedu nosioce naše igre. Svi znaju da je Marin veoma tražen, ali on ima volju da ostane iako je u igri ozbiljan novac - objašnjava nekadašnji as crveno-belih.

Velikan sa Marakane kao prioritet zacrtao je produženje ugovora sa najuspešnijim golmanom grupne faze Lige šampiona.

- Pričali smo u Beogradu sa Borjanom, nastavićemo uskoro pregovore sa njim i nadamo se da će biti plodonosni - zaključio je Mrkela.

RepublikaFoto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading