Terzić ne može da prežali dvojicu igrača!

Autor: telegraf.rs

Sport

01.02.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je dokazao da ima "njuh" za igrače velikog potencijala, ali nije uvek uspevao da ostvari svoje zamisli, ali posebno žali za dvojicom igrača koje nije uspeo da dovede u Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Generalni dierktor Crvene zvezde

Početak njegovog mandata u Crvenoj zvezdi bio je turbulentan, a nedostatak finansijskih sredstava značio je da Zvezdan Terzić ne može da sprovede u delo sve svoje planove.

U intervjuu datom "Telegrafu" Terzić je obelodanio koju dvojicu igrača je silno želeo na "Marakani" i zbog čijeg nedolaska i dalje žali.

- Ne mogu da prežalim Adama Marušića što je igrao u Voždovcu, a sada nosi dres Lacija, kao i Radeta Krunića koji je trenutno član Empolija. To su dva igrača koja su mi se jako svidela. To je kao kada u ergeli vidite kvalitetno ždrebe koje se razlikuje od ostalih- rekao je Terzić.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

Radi se o reprezentativcima Crne Gore i Bosne i Hercegovine koji su nakon igranja u Srbiji otišli na zapad i završili u Seriji A. Pomenuta dvojica sada zajedno vreme više od 20 miliona evra, a Zvezdan Terzić tvrdi da je Zvezda mogla da ih ima za male pare.

- Njih dvojicu sam hteo da dovedem čim sam došao u Zvezdu. To su bili igrači koji su tada vredeli 250 ili 300.000 evra. To je ništa, jer sada vrede milione. Međutim, Zvezda je bila u takvom kanalu tada da nisi mogao ništa da uradiš je Terzić.

Situacija se u međuvremenu potpuno promenila. Crveno-beli posluju pametno, dovode igrače velikog potencijala za "smešne" cifre i kasnije na njima zarađuju milione evra.

Najaktuelnija je priča oko Marka Marina koji je u Zvezdu stigao za 600.000 evra, a ove zime je za njega odbijena ponuda "teška" 5 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading