Sergej umalo tragičar: Lacio "srušio" Inter na penale!

Autor:

Sport

31.01.2019

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lacija poslednji su učesnici polufinala Kupa Italije. Rimski tim je eliminisao milanski Inter sa 4:3 na penale posle 1:1 na Đuzepe Meaci posle 120 minuta igre, u borbi za plasman u finale sastaće se sa Milanom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lacio u polufinalu Kupa Italije!

Nije bilo mnogo uzbuđenja u regularnom delu utakmice, a veliku šansu da Laciju donese trijumf propustio je Felipe Saisedo u poslednjim trenucima.

U dodatnih 30 minuta oba tima su pokušala da završe posao, a o Lacio je poveo u 108. minutu kada je Ćiro Imobile posle nekoliko razmenjenih dodavanja sa Saisedom savladao Samira Handanovića.

Sudija Abiso je meč produžio dva minuta, a u poslednjim trenucima Sergej Milnković-Savić je nesmotrenom reakcijom u šesnaestercu oborio Ambrosija i posle konsultacije sa VAR pokazao na belu tačku. Zbog neprimerene reakcije isključen je defanzivac gostujućeg tima Rumun Stefan Radu.

Najbolji strelac Intera Mauro Ikardi u 125. minutu bio je precizan, iako je golman Tomas Stakoša bio na lopti. 
U penal seriji precizni za Nero-azure bili su Brozović (prva serija), Ikardi (treća), Sedrik (četvrta), a za Lacio Imobile (prva), Parolo (treća), Ačerbi (četvrta) i Leiva (peta).

Strakoša je odbranio šut Lautara u drugoj i Najngolana u poslednjoj seriji, dok je Handanović zaustavio šut Durmisija u drugoj seriji.

Milinković Savić je odigrao ceo meč za gostujući tim, a pored skrivljenog penala u 87. minutu zaradio je žuti karton.

U polufinale se igraju dve utakmice. Drugi polufinali par su Fiorentina i Atalanta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading