KRSTAJIĆ OBEĆAO!

Autor:

Sport

31.01.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić smatra da Srbija može da se plasira na Evropsko prvenstvo, ali da je očekuje izuzetno težak posao na tom putu.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor "orlova" optimističan!

Srbija se nalazi u izuzetno teškoj grupi sa Portugalom, Ukrajinom, Litvanijom i Luksemburgom, a Krstajić kaže da Srbija može do kontinentalnog takmičenja.

- Kao i svake godine, spremam se maksimalno ozbiljno i studiozno u poslovima koji me očekuju. Prošla godina bila je puna izazova i mogu da budem zadovoljan da smo izgurali godinu onako kako smo želeli. Počinjemo kvalifikacije koje neće biti nimalo lake. Portugalci su aktuelni evropski šampioni, tu su i uvek neugodni Ukrajinci, mi smo tu koji želimo da posle 20 godina odemo na Evropsko prvenstvo i mislim da uz dobru organizaciju i atmosferu koja nas je krasila možemo da uspemo u tome. Možda se neki od vas ne bi složili jer se svašta pisalo, i što je trebalo i što nije. Mislim da je Srbija iznad svih nas i da svi mi trebamo da budemo u službi Srbije – rekao je Krstajić.

Mladen Krstajić govorio je o defanzivcu Partizana Svetozaru Markoviću i bivšem fudbaleru Zvezde Luki Joviću pa se svakako može očekivati da napadač ponovo dobije šansu u reprezentaciji, a i da Marković dobije poziv u nacionalni tim.

RepublikaFoto: Starsport

- Sveto je zaista jedan veliki talenat, razlika između njega i mene je što je on upao u vatru pre mene, ja sam došao sa 22 godine. Zaista je budućnost srpskog fudbala, u ovom mometu ako bih ja odlučivao o njegovoj karijeri sigurno bih uticao na to da ostane još nekoliko godina u Partizanu, da se stabilizuje, da zaigra za mladu reprezentaciju što je u ovom momentu prioritet za njega. Mislim da treba da ostavi pečat u Partizanu, da napravi tu pravi korak i da sa tim napravi karijeru u inostranstvu- rekao je selektor "orlova".

Jović ga je igrama u Frankfurtu oduševio.

- Luka Jović je eksplodirao, malo je ko očekivao od njega te partije jer je bio u zapećku u Benfici, pa je došao posle u Frankufrt. Druga liga, druge navike, drugi sistem, ali je on sve to prevazišao sjajno. Mislim da su mu Gaćinović, Rebić i Kostić mnogo pomogi. Oni su jedna družina koja na terenu pokazuje i kvalitet i harizmu i vidi se ta atmosfera među njima. Šta god odluči, on je sebe izgradio kao igrač i mislim da će uspeti gde god da bude igrao – rekao je Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading