Potukao se sa Mitrom, pa najuren iz kluba!

Autor:

Sport

31.01.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Abubakar Kamara je u Fulam stigao leta 2017. godine iz francuskog Amjena, nije u potpunosti opravdao očekivanja u Londonu, sredinom njegove prve sezone u klubu iz postave ga je istisnuo Aleksandar Mitrović, koji je stigao na pozajmicu iz Fulama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Ispostavilo se da je uprava ekipe, koju je tada predvodio Slaviša Jokanović, napravila sjajan potez, Srbin je igrao fantastično pod palicom svog zemljaka, te je poneo i najveće zasluge za plasman u Premijer ligu.

Ovog leta je bivši napadač otkupljen, a Kamara je ostao u klubu kao rezervna opcija, uglavnom je priliku dobijao sa klupe, kada su "Kotidžeri" jurili rezultat.


Jokanović je u međuvremenu otpušten zbog loših rezultata, nasledio ga je Klaudio Ranijeri, koji je davao i veću odgovornost Francuzu, a ovaj mu je uzvratio na neverovatan način.

Sve je počelo kada je oteo Mitroviću loptu u želji da izvede penal protiv Hadersfilda, Srbin mu je to i dozvolio, samo da bi Kamara promašio udarac sa kreča.


Mora je Mitrović da skida fleke, pogodio je u nadoknadi za pobedu i tri boda protiv "Terijera".

Nakon toga se Francuz upravo sa Mitrovićem pokačio na času joge, Kamara se neprimereno ponašao prema instruktoru, Mitrović ga je upozorio, usledile su čarke, francuski napadač je viđen na izlaznim vratima kluba.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

I kada je trebalo da obavi razgovor sa upravom oko svoje sudbine na "Krejven Kotidžu", potukao se sa jednom članom osoblja Fulama, intervenisala je policija, Kamara je završio u pritvoru.

Tog trenutka mu je zabranjen pristup prostorijama kluba, bilo je samo pitanje vremena kada će promeniti sredinu.

To se sada i dogodilo, Abubakar Kamara karijeru nastavlja u Malatjasporu, za koji nastupaju srpski internacionalac Danijel Aleksić i bivši kapiten Crvene zvezde Mičel Donald.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading