Zvezdin vezista odbio 10 miliona evra - OSTAJEM NA "MARAKANI"

Autor:

Sport

31.01.2019

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno borave u Turskoj gde se pripremaju za nastavak sezone i pohod na druplu krunu. U danu kada se završava transfer pijaca mnogi navijači strahuju da bi crveno-beli mogli da ostanu bez nekog od igrača koji su pregurali istorijsku jesen, ali se po svemu sudeći to neće desiti, barem ne ove zime. Verovali ili ne, vezista šampiona Srbije odbio je 10 miliona evra!

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Naime, u ponoć između srede i četvrtka (31. januara i 1. februara) spušta se zavesa na dolaske i odlaske klubova u Srbiji. Do poslednjeg minuta trajaće strepnja "delija". Najveća je briga šta će biti sa Markom Marinom, ali igračeve reči su pesma za uši brižnih pristalica.

- Imao sam dogovor sa Zvezdanom Terzićem kada sam dolazio u Zvezdu. Bili smo saglasni da ukoliko dođe ogromna ponuda iz inostranstva ja biram da li ću otići ili ostati. Klub iz Katra je nedavno ponudio veliku svotu novca, ali sam u razgovoru sa upravom odlučio da ostanem - otkriva Marin.

RepublikaFoto: Promo foto

Dakle, Nemac srpskih korena ostaje u Beogradu, ali šta će biti posle?

- Za dalje ćemo videti. Ostajem sigurno do leta, a nije isključeno i da produžim ugovor sa Zvezdom - rekao je vezista crveno-belih.

RepublikaFoto: Republika
Marko Marin

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading