PARTIZAN DUGUJE BAMBIJU 900.000!

Autor:

Sport

31.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finansijska kriza trese Humsku već neko vreme, a fudbaler kojem se duguje najveći novac je bivši reprezentativac Srbije Zoran Bambi Tošić (31), prema kom crno-beli imaju neizmirene obaveze u iznosu od 900.000 evra, saznaje Srpski telegraf

RepublikaFoto: Tanjug/AP

To i nije toliko velika suma ako se u obzir uzme da je bivši reprezentativac Srbije najskuplji fudbaler Superlige i da mu godišnje prema slovu ugovora pripadne 800.000 evra!

Tošić se u Partizan vratio leta 2017. godine i igrao odlično u toj sezoni, ali je ove propustio 17 mečeva u šampionatu zbog povrede meniskusa (operisan u avgustu prošle godine).

OMČA OKO VRATA

Odigrao je svega četiri utakmice u Superligi i na terenu proveo 74 minuta i za to vreme upisao tri asistencije. Suštinski rečeno, zbog prevelike plate postao je omča oko vrata klubu koji grca u dugovima i spaja kraj sa krajem.

Prema saznanjima našeg lista, popularni Bambi pristao je na reprogram duga do 1. aprila.

- Partizan duguje Zoranu Tošiću čak 900.000 evra. Reč je o zaostalim platama i bonusu za osvojen Kup Srbije. Generalni direktor Miloš Vazura dogovorio je reprogram s igračem i pomerio rok za isplatu na 1. april - priča naš dobro obavešteni sagovornik iz Humske.

Rukovodstvo crveno-belih će po oprobanom receptu pokušati da se reši ovog problema. Ukoliko Tošić pronađe klub koji će zadovoljiti njegove finansijske zahteve i dati mu bonus za potpis ugovora, biće mu predloženo da oprosti dugovanja koja prema njemu imaju u Humskoj i tako postane slobodan u izboru nove sredine. Na taj način obe strane bi bile zadovoljene. U Partizanu se nadaju da bi za Bambija mogla da stigne neka ponuda iz Azije, iz zemalja u kojima prelazni rok traje i nakon poslednjeg dana januara.

RepublikaFoto: Starsport

PRODAJU RIKARDA

U međuvremenu, Partizanu je neophodan živ novac za tekuće potrebe. Oko odlaska Svetozara Markovića je zapelo zbog njegovog agenta, pa je rešenje da se proda najbolji napadač ekipe Rikardo Gomeš. Za momka sa Zelenortskih Ostrva zainteresovan je Anderleht, a njegova sudbina mogla bi da bude poznata već danas.

 

Vuletić pevao sa lažnim Elvisom

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, posle glumačkih (pojavio se u seriji "Senke nad Balkanom"), pokazao je da poseduje i vokalne sposobnosti. Na pripremama u Antaliji tokom karaoke večeri latio se mikrofona i zapevao čuveni hit Frenka Sinatre "My way", a društvo mu je pravio momak obučen kao slavni Elvis Prisli.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading