ZEMLJOTRES U ENGLESKOJ: Bio je zvezda Liverpula, a sada stiže u Junajted!

Autor:

Sport

30.01.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najskuplji igrač u istoriji Barselone je na prodaju! Samo godinu dana posle 160.000.000 evra vrednog transfera iz Liverpula?!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Katalonski "Sport" i brtanski "Skaj Sports" pišu da je Mančester Junajted neočekivano lako dobio zeleno svetlo iz Barselone za pregovore oko Filipea Kutinja!

 Barsi su izgubili nadu da će Kutinjo zaigrati na nivou iz Liverpula. Dobio je dovoljno šansi da se pokaže u pravom svetlu i nije uspeo. A eksplozija Usmana Dembelea u ovoj sezoni, sjajne igre novjalije Artura i već kaparisani transfer Frenkija de Jonga za leto prave gužvu. Kutinjo nema mesta ni u napadačkom trilingu sa Mesijem, Suarezomi Dembeleom (a došao je i Boateng), niti u veznom redu gde su Buskets, Rakitić, Artur, Vidal, a očekuje se i veća minutaža za talentovanog Karlesa Alenju. Kutinjo je planiran kao naslednik Andersa Inijeste, ali je tu ulogu već na sebe preuzeo njegov zemnljak Artur i igra je jako dobro.

U 16 mečeva kao starter u Primeri, Kutinjo pet puta igrao kao desno krilo, isto toliko puta kao levo krilo i šest puta na levoj strani veznog reda. Nigde se nije uklopio… Brazilac je potpuno izgubio samopouzdanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filipe Kutinjo

Mančester Junajted je zainteresovan i sada treba da pređe na konkretne korake i kovertira ponudu koja bi zadovoljila Katalonce. Da li u ovom prelaznom roku, ili za naredno leto, saznaćemo ubrzo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading