A SADA ONO PRAVO: Zvezda udara na brata Nemanje Matića!

Autor:

Sport

30.01.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okršaji sa kiparskim drugoligašem Akritasom (8:1) i nemačkim niželigašem Vaker Nordhauzenom (2:0) predstavljali su neku vrstu zagrevanja za fudbalere Crvene zvezde. Serija ozbiljnih test utakmica u zimskom pripremnom periodu počinje duelom sa Austrijom iz Beča, petoplasiranim timom austrijske Bundeslige za koji nastupa i brat Nemanje Matića (sreda, 15 časova).

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde

Austrija je počela pripreme porazom od Viner Nojštata (0:1), ali je zatim dobila Rid (3:2) i zagrebački Dinamo (2:0), tako da će joj duel sa Crvenom zvezdom biti pretposlednji u sklopu tekućih priprema za nastavak sezone. Trener beogradskih crveno-belih Vladan Milojević u prethodnoj utakmici nije koristio Nemanju Supića, Aleksandra Stankovića, Veljka Nikolića, Miloša Vulića, Aleksu Vukanovića, Juga Stanojeva i Ričmonda Boaćija.

Ove srede u timu bi trebalo da se nađe Aleksa Vukanović, dok će druga pridošlica iz kruševačkog Napretka još neko vreme biti na poštedi zbog povrede zadobijene na Kipru.


Utakmica Crvena zvezda - Austrija Beč igra se danas od 15 časova, a direktan prenos obezbeđen je na televiziji Arena sport i zvaničnom "You Tube" kanalu FK Crvena zvezda.
Nakon duela sa Austrijom crveno-bele čekaju još tri kontrolne utakmice i to protiv klubova iz zemalja našeg regiona. Drugog februara na programu je duel sa Ludogorecom (Bugarska), tri dana kasnije igra se protiv Rabotničkog (Makedonija), a generalna proba zakazana je za 8. februar protiv Maribora (Slovenija).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading