KEŽMANE, PAZI DA NE ODEŠ U ZATVOR!

Autor:

Sport

30.01.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako vučeš dobre poteze i pametno kupuješ i prodaješ, pobedio si. Ako napraviš grešku u koracima i odigraš na pogrešnu kartu, možeš završiti i u zatvoru.

RepublikaFoto: Instragram Printscreen

Opis društvene mreže monopol može se često preslikati na život, a akcija belgijske policije "Čiste ruke" je najbolji dokaz jer su zbog loših odluka brojni fudbalski menadžeri završili u zatvoru. Zato ne čudi da je nekolicini navijača indirektna asocijacija na robiju bila slika kada su videli da fudbalski agent Mateja Kežman igra monopol sa svojim klijentom Sergejem Milinković-Savićem.

- Kežmane, pazi da ne odeš u zatvor - neki su od komentara po društvenim mrežama, sa aluzijom na to da se ime legendarnog fudbalera glasno pominjalo kada su njegovi najbliži saradnici Uroš Janković i Dejan Veljković optuženi za malverzacije kod transfera igrača.

RepublikaFoto: Instragram Printscreen

Srpski telegraf pokušao je da kontaktira sa Matejom ovim povodom, ali je menadžer ostao nedostupan za komentar, kao i kada je u jeku bila afera sa njegovim imenom u sredini. S druge strane, Kežmanu i po mnogima najskupljem srpskom fudbaleru Milinković-Saviću, pod uslovom da ode iz Lacija dok je na ceni, taj segment sigurno nije bio na pameti, već samo da se dobro zabave, što je i ovekovečila Sergejeva devojka Natalija i podelila na Instagramu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading