GORI MADRID: Stigao odbegli sin!

Autor:

Sport

28.01.2019

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima se čekalo na zvaničnu potvrdu transfera iz Čelsija nakon što je na Stamford Bridž došao Gonzalo Iguain. Konačno, Atletiko je danas promovisao Španca kao najveće pojačanje ove zime.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Atletiko Madrida

Morata je došao u Atletiko na 18-mesečnu pozajmicu sa klauzulom da Atletiko u tom periodu može da ga otkupi po fiksnoj ceni od 55.000.000 evra. To je desetak miliona manje od onoga što je Čelsi pre godinu i po dana platio Real Madridu za Moratu. Međutim, otkup nije obavezan, tako da Jorgandžije mogu da ga vrate Čelsiju za godinu i po dana ako ne budu zadovoljne.

Morata je preksinoć stigao u Madrid, juče je obavio lekarske preglede, a danas je i zvanično parafirao ugovor na stadionu Metropolitano. Koliko mu je bilo stalo do povratka u Atetiko, govori i to što je značajno pristao na smanjenje plate koja u Čelsiju iznosi više od 9.000.000 evra po sezoni.

Španski napadač se vratio u klub u kojem je ponikao, ali koji je napustio sa samo 15 godina i kasnije napravio fudbalske ime kroz Real Madrid., Juventus i Čelsi. Navijači Atletika ga neće dočekati raširenih ruku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading