NIJE SAMO PORAZ: Povredio se standardni prvotimac Partizana!

Autor:

Sport

28.01.2019

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz od Slovana iz Libereca na startu priprema doneo je problem više i kad je reč o igračkom kadru Partizana. Golman Vladimir Stojković povredio se tokom susreta sa Česima i preventivno napustio teren u 51. minutu.

RepublikaFoto: http://partizan.rs
Fudbaleri Partizana

Crno-beli uveravaju da nije niše strašno, međutim, činjenica da nije branio do kraja nepovoljno utiče na raspoloženje u ekspediciji crno-belih. Ruku na srce, njegova zamena Filip Kljajić, iako nezagrejan, vrlo dobro je odradio zadatke i u drugom delu spasao tim iz Humske 1 ubedljivijeg poraza.

- Stojketova izmena nije bila u planu. Trebalo je da brani celu utakmkicu, međutim, požalio se na bol u peti i zbog toga je izašao - pojasno je je posle meča Zoran Mirković.

Trener Partizana, zbog lakših povreda, danas nije mogao da računa ni na Rikarda Gomeša, Đorđa Ivanovića i Danila Pantića, dok će se Marko Janković 1. februara priključiti saigračima u Antaliji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading