Napustio Zvezdu pa postao najveći tragičar nacije: Baš je s*anje biti u mojoj koži!

Autor:

Sport

27.01.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudna zima za Miloša Degeneka. Prvo je napustio Crvenu zvezdu da bi otišao u Al Hilal, a onda je u dresu reprezentacije Australije napravio veliku grešku protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata kada je praktično zbog njegove velike greške njegov tim ispao sa Azijskog kupa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Degenek

Igrao se 68. minut kada je Degenek vratio loptu ka golmanu Metjuu Rajanu, ali je nju uzeo Ali Mbkut i tako su Sokerosi ispali u četvrtfinalu. Degenek je bio ljut na sebe posle utakmice. Bilo je tu i psovki.

- Sr..e je biti u ovakvoj situaciji, takav je osećaj biti u mojim cipelama trenutno i u mojoj koži. Ali, to je fudbal, tako se situacija razvila. Nije mi žao zbog sebe koliko zbog moje zemlje i saigrača. Jasno je da smo završili turnir zbog moje greške, izneverio sam zemlju, igrače, navijače - rekao je Degenek, a onda nastavio:

- To je život. Moram da se nosim sa tim. Imao sam slične situacije ranije - naučiš, postaneš zreliji, nastaviš dalje- rekao je momak rođen u Kninu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Miloš Degenek

Kaže da je dovoljno zreo da se izbori sa ovakvom situacijom.

- Imam 24 godine, odrastao sam čovek, mogu da prihvatim činjenicu da sam napravio grešku, ali to je fudbal. Verovatno će ih biti još u životu - rekao je Degenek.

Naravno, Milošu je najteže, ali su saigrači tu da mu pomognu posle ove greške. To se vidi i kroz izjavu veziste Džeksona Irvina.

Miloš Degenek

- Nismo ispali sa turnira zbog jedne greške. Tu smo da mu pomognemo da prođe kroz ovo. On je talentovan mladi igrač i velika je budućnost pred njim". Nije bio momenat da se napravi takva greška, ali smo imali dovoljno vremena da je ispravimo, a nismo uspeli - rekao je Irvin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading