Partizan čeka "nepristojnu" ponudu!

Autor: Sportski žurnal

Sport

26.01.2019

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana, Svetozar Marković ima zavidno iskustvo igranja u prvom timu crno-belih, iako mu je tek 18 godina. Klub iz Humske spreman je i da proda mladog defanzivca ove zime, u slučaju izdašne finansijske ponude. U poslednje vreme pominje se interesovanje italijanskih klubova Sasuola i Đenove.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Mladi reprezentativac Srbije je za "Sportski žurnal" istakao da još uvek ne zna da li će ostati u redovima beogradskih crno-belih i da mu Italija deluje kao obećana zemlja.

- Da li ću već ove zime da napustim Partizan? Ne znam, ponašam se kao da ću da ostanem, glavom sam skroz u Humskoj. Prelazni rok je živa stvar, ako stigne neka "nepristojna" ponuda, videćemo, u zavisnosti šta kaže klub, da li su za to i roditelji, menadžeri. Italija mi se najviše sviđa, čini mi se da je idealna sredina za štopere, defanzivne veziste. Dosta se radi na taktici, napreduje…- rekao je Marković za "Sportski žurnal".

Marković nema ništa protiv da ostane u Partizanu, a ima i još jednu neostvarenu želju u crno-belom dresu.

- Ovo su mi četvrte pripreme s prvim timom za godinu i po. Navikao sam se, nisam više "mlad igrač". Otkad sam došao u Partizan pričaju mi da imam karakter. Zbog toga sam, verovatno, bio i kapiten u mlađim selekcijama. Naravno, želja mi je da jednog dana ponesem traku i u prvom timu- dodao je štoper Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading