Grujić pogodio za remi Herte!

Autor:

Sport

25.01.2019

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Grujić se oporavio od povrede i igra u velikom stilu! Srbin je uspeo da zatrese mrežu Šalkea u meču protiv njego Herte koji je okončan rezultatom 2:2, a ekipa iz Berlina stigla je dva gola zaostatka.

Podela bodova u premijernom meču 19. kola nemačke Bundeslige, Herta - Šalke 2:2, odnosno Marko Grujić - Matija Nastasić 1:0! Bez obzira što je u duelu srpskih internacionalaca nekadašnji vezista Crvene zvezde odneo pobedu kada je u pitanju pojedinačni učinak, njegovi Berlinci morali su da se zadovolje jednim bodom. Gosti iz Gelzenkirhena dva puta su vodili, domaći dva puta stizali i sve zanimljivo zbilo se u prvih 45 minuta. U nastavku oba tima dosta rezervisana, bez jasne želje da napadnu pobedu, pa se mreže više nisu tresle. 

Srbin je pogodio mrežu rivala posle sjajne akcije u 39. minutu. Posle prvog poluvremena na semaforu je stajalo 2:2 . Od prvog minuta za Šalke je igrao naš Matija Nastasić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading