PAKLENI TANDEM: Našle se barabe u Marselju!

Autor:

Sport

26.01.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan se srdačno pozdravio sa Srbinom po dolasku na Velodrom iz Nice, a internet bruji da će njih dvojica praviti šou u noćnom provodu.

Nemanja Radonjić

Mario Baloteli (28) i Nemanja Radonjić (22) ruku podruku. Kontroverzni Italijan poreklom iz Gane novi je član Olimpika iz Marselja, što znači da će mu društvo u napadu predstavljati bivši as Crvene zvezde. Super Mario, koji važi za jednog od najkontroverznijih fudbalera sveta, stigao je na Velodrom iz rivalske Nice kao slobodan igrač, nakon što je zbog svađe sa trenerom Patrikom Vijerom postao prekobrojan i pored 42 gola na 64 meča za dojučerašnji tim. Kralj noćnog života srdačno se izgrlio sa reprezentativcem Srbije u svlačionici Olimpika, a snimak njihovog pozdravljanja zapalio je internet. Mnogi su brže-bolje prokomentarisali da će goreti splavovi i klubovi u najčuvenijoj francuskoj luci.

Marselj nije žalio para kako bi Balotelija doveo u svoje redove. Bivši prvak Evrope obavezao se da će nekadašnjem asu Mančester sitija na ime plate dati 2.700.000 evra s tim da bi kroz bonuse mogao da inkasira još 800.000 evropskih novčanica. Mnogi veruju da će Mario sa popularnim Radonjom činiti pakleni tandem ne samo na terenu već i izvan njega, pogotovo kada je noćni život u pitanju.

Mario Baloteli

Poznato je da je Nemanjina karijera bila u zapećku zbog njegovih problema sa disciplinom i nesputanom željom za provodom, ali dolaskom u Crvenu zvezdu pokazao je da je u svakom smislu sazreo i da je spreman za veliku scenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading