(VIDEO) DA SRCE PREPUKNE: Salina sestra u suzama moli da se potraga nastavi, iz jednog razloga veruje da je i dalje živ!

Autor:

Sport

24.01.2019

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avion sa argentinskim fudbalerom Emilijanom Salom i pilotom nije pronađen posle dva dana neprestane potrage. Nijedan trag nije pronađen koji bi makar naslutio šta se desilo sa letelicom. Svi polako gube nadu, a sada su vlasti donele odluku da obustave potragu koja pomalo gubi smisao jer su neke lokacije pretražene više puta. Međutim, niko ne želi da se potraga prekine. Sestra nestalog fudbalera, Romina Sala u suzama moli da se potraga nastavi, iako se mnogima nada ugasila.

RepublikaFoto: instagram.com/emilionasala
Emilijano Sala

Naime, Romina se zahvalila svima na podršci u teškim trenucima, ali apeluje da se potraga nastavi. Ona kaže da je njen brat borac i da nikada ne bi odustao od borbe i i u suzama moli za pomoć.

 

 

Nestanak aviona je zbog niza saznanja obavijen velom tajne... Mnoge stvari su nejasne, a čitava sportska javnost se nada da će biti razjašnjene.

Ne isključuje se scenario po kom je fudbaler otet, ali mnogi su već izgubili nadu i opraštaju se od Argentinca još od ponedeljaka kada je avion nestao...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading