ZBOG MENE ĆE HRVATI ZAIGRATI ZA VEČITE

Autor:

Sport

25.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako mogu ja da igram u Dinamu iz Zagreba, ne vidim razlog da neki Hrvat uskoro ne zaigra za Zvezdu ili Partizan, poručuje za Srpski telegraf novi napadač "modrih" Komnen Andrić!

RepublikaFoto: instagram.com/dinamozagrebfp

Postao je bivši član OFK Beograda prvi Srbin koji će zaigrati na Maksimiru posle raspada SFRJ. Poziv Dinama zaslužio je posle sjajnih partija u Interu iz Zaprešića, gde je stekao status kapitena.

- Srećan sam što sam prvi Srbin u Dinamu posle raspada bivše zemlje. Svi su me dobro prihvatili. Došao sam na insistiranje trenera Bjelice. Ako sam ja ovde, ne vidim razlog da uskoro neki Hrvat ne zaigra u Zvezdi i Partizanu. Ljudi, pa ovo je 21. vek. Politici nije mesto u sportu. Siguran sam da ću imati samo podršku od navijača Dinama jer sam profesionalac i daću sve za ovaj klub - rekao je Andrić.

Objasnio je Komnen i kako je moguće da nije najpre zaigrao za neki od najvećih srpskih klubova.

- Nisam navijač nijednog od naša dva najveća kluba, pa sam neutralan. Navijam i za jedne i za druge u Evropi. O karijeri vodi računa moj menadžer. On mi je rekao da je bilo interesovanja sa obe strane, ali nije bilo konkretnih razgovora na tu temu.

 

Luka Jović me spasao!

Jednu od težih epizoda u karijeri Andrić je imao u Belenensesu. Na konkretno pitanje da mu se tada najviše našao srpski reprezentativac Luka Jović kao iz topa je odgovorio:

- Živa istina! To je moj brat. Da nije bilo njega i Fejse, ne znam kako bih podneo. Nisam dobro govorio jezik, trener koji me je doveo dobio je otkaz. Luka je brat i želim mu da nastavi sa ovakvim igrama, za njega je nebo granica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading