Šta je potrebno da bi se pomirili ZAKLETI NEPRIJATELJI u Hrvatskoj? Srbin!

Autor: Telegraf

Sport

24.01.2019

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Komnen Andrić je dobro prodrmao hrvatski fudbal golovima, a onda je učinio je to još jedno potpisom za Dinamo Zagreb. Srbin je opisao kakvu je dobrodošlicu imao u Zagrebu.

RepublikaFoto: instagram.com/dinamozagrebfp
Srbin u Dinamu iz Zagreba posle 29 god

Komnen je seniorsku karijeru počeo u Radničkom iz Kragujevca, igrao je za OFK Beograd, a onda se otisnuo u inostranstvo.

U Interu iz Zaprešića, Komnen se iskristalisao kao prvi strelac lige, što je bilo dovoljno da Dinamo iskešira milion evra i dovede ga u svoje redove.

- Utisci su se slegli brzo, jer sam već ušao u mašinu i treniram punom parom. Zadovoljstvo mi je da sam posle toliko godina prvi Srbin u Dinamu i moram da kažem da sam super prihvaćen u timu i zadovoljstvo je biti igrač Dinama- rekao je Andrić za "Telegraf".

Ceo region je brujao o Srbinu u Dinamu i Zagreba posle 29 godina.

- Dobio sam 99 posto dobrih i pozitivnih komentara, i iz Srbije i iz Hrvatske, dolazim u veliki klub i svi na tome čestitaju. Godinu i po dana sam u Hrvatskoj, imam samo pozitivno iskustvo i sve je vodilo ka tome da neće biti nikakvih problema, naprotiv- rekako je 23-ogodišnji Srbin.

Navijače je oduševila nedavno objavljena fotografija, na kojoj su još Ante Rebić i Luka Jović, udarne igle Ajntrahta, uz komentar "Samo budale dele ljude na Srbe i Hrvate"?

- Iskreno, nisam neko ko jedno misli i drugo priča, zna se da nemam dlaku na jeziku i stvarno to mislim, tu sam godinu i po i nikakvih problema nemam. Stekao sam dosta dobrih drugara, a što se slike tiče, posle Nove godine smo izašli u jedan klub, a Luka mi je jedan od najboljih prijatelja, mnogo mi je pomogao kad sam bio u Portugalu i to drugarstvo se nastavilo. Ne prođe dan da se ne čujemo, a preko njega i Mijata Gaćinovića sam upoznao i Rebića. Eto, slikali smo se i to sam napisao jer tako mislim- rekao je Andrić.

A da li ga je plašio stav Bed Blu Bojsa pri transferu, da li je klub imao šta da ti kaže povodom prelaska u Dinamo, s obzirom na radikalne stavove navijačkih grupa?

- Dobio sam preko 1.000 poruka navijača, svi su bili pozitivni, svi su poželeli dobrodošlicu, znaju ko sam jer sam dugo tu, prvi sam strelac lige. Mogu da im pomognem, postao sam prvi Srbin kapiten u Hrvatskoj, prvi strelac posle raspada SFRJ. Ovde nema mesta politici, mislim da je to više medijski tako nego što je u sportu- rekao je Andrić za "Telegraf".

Tako su "Bed blu bojsi" i "Torcida", najveći neprijatelji poželeli dobrodošlicu Srbinu u redove hrvatskog kluba, naravno bilo je i onih negativnih komentara, ali su neočekivano prevladali pozitivni...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading