Štoper pobegao iz Zvezde!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Degenek je u transferu vrednom 3,6 miliona evra napustio Crvenu zvezdu posle svega šest meseci provedenih na Marakani, a o prelasku u redove El Hilala iz Saudijske Arabije govorio je za australijske medije na Azijskom kupu. I to sa dozom velike misterije.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek

- Ljudi kažu da sam napustio klub iz Lige šampiona i otišao u Aziju, ali ne treba da se zaboravi da je Crvena zvezda prvi put posle 26 godina igrala to takmičenje. Ko, uostalom, može da garantuje da će Crvena zvezda i naredne godine igrati Ligu šampiona - izjavio je Degenek i dodao:

- Postoji nekoliko stvari koje niko ne zna i koje niko neće saznati o tome zašto sam se odlučio da na kraju odem. Klub je očigledno razmišljao drugačije, a navijači su bili vrlo uznemireni kada su čuli da bih mogao da odem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Degenek

Potom je solidni štoper nastavio u drugačijem tonu.

- Nije bila laka odluka da odem iz Zvezde, ali u životu ponekad morate da se suočite sa odlukama koje nisu nimalo lake. Sve je bilo u mojim rukama i mogao sam da biram da li ću otići ili ostati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading