Mrkela i Pantović dali izjave u Parizu zbog sumnje na meč PSŽ - Zvezda

Autor:

Sport

23.01.2019

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioneri FK Crvena zvezda Mitar Mrkela i Stefan Pantović dali su iskaz u Parizu povodom istrage zbog sumnji u pokušaj nečasnih radnji pre utakmice Pari Sen Žermena i Crvene zvezde (6:1) u Ligi šampiona, piše francuski Ekip.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

Jedan od advokata crveno-belih Antoan Ve, koji vodi slučaj u Parizu, potvrdio je tom listu da su sportski i poslovni direktor Crvene zvezde bili u francuskom tužilaštvu.

Crvena zvezda je podnela pritužbu protiv NN lica zbog klevete i nanošenja štete ugledu klubu, zbog čega je u Parizu angažovala ugledne advokate.


- Otišli smo na naš zahtev u najranijem terminu da damo izjave, kako bi dali sva pojašnjenja vezano za organizaciju utakmice i samu utakmicu, kao i da bi insistirali na tome da francuska policija što pre krene u istragu ko stoji iza pokušaja narušavanja ugleda kluba - poručili su iz Zvezde, a prenosi Telegraf.

Upravo je Ekip 12. oktobra pokrenuo priču da je, "putem doušnika koga smatraju verodostojnim", dobio saznanja da je jedan funkcioner Zvezde hteo da uplati pet miliona evra na visok poraz.

Pored Zvezde optužbe su odbacili i čelnici Pari Sen Žermena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading