IPAK JE BILO DO MURINJA: Igrači jedva čekaju nove ugovore u Junajtedu, spreman još jedan - najbitniji!

Autor:

Sport

22.01.2019

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne samo da je ceo tim proradio i počeo da ređa pobede u nizu, već su neka nova vremena došla na Teatar snova - Antoniju Marsijalu se sprema novi ugovor, David de Hea je iskazao želju da ostane i produži saradnju, a iste afinitete je pokazao i Pol Pogba!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda

Mesecima unazad, praktično još od sredine prošle sezone pisalo se i spekulisalo o Pogbinom nezadovoljstvu u Junajtedu, lošim odnosima sa Murinjom i želji da se vrati u Juventus, ali sada su se stvari potpuno okrenule. Solskjer je našao Pogbinu žicu, a kako je poraslo raspoloženje svih glavnih zvezda tima, tako je i Francuz rešio da overi svoju vernost sa Crvenim đavolima i produži ostanak. Naravno, uz pozamašno uvećanje plate, javljaju ostrvski mediji. 

Pogba, naime, želi da njegov agent Mino Rajola što pre sedne sa Junajtedovim direktorima i razgovara o nastavku saradnje i uslovima po kojima će biti ostvarena. Pogba trenutno zarađuje oko 330.000 evra nedeljno bez bonusa i drugi je najplaćeniji igrač u timu iza Aleksisa Sančeza, koji prima preko 400.000 evra nedeljno, a uz sve obavezne dodatke ona ide i na preko 500.000 evra! Francuz veruje da njegova plata zato mora da bude značajno veća, a spekuliše se baš o cifri od 400.000 evropskih novčanica. Pogba bi tako postao drugi najplaćeniji igrač u istoriji Premijer lige. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Njegov postojeći ugovor važi još dve i po godine, a spreman je da se obaveže na još duži rok. Pogba je u fantastičnoj formi od Solskjerovog dolaska u klub i sa pet golova je krunisao Junajtedovu seriju od sedam pobeda. Navodno, potpis novog ugovora mogao bi da se dogodi još i pre početka nove sezone, možda čak i do leta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading