Fudbaleri Zvezde imaju paklene pripreme, a evo kako koriste slobodno vreme!

Autor:

Sport

21.01.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme Crvene zvezde na Kipru ulaze u završnu fazu, a fudbaleri srpskog šampiona naporno rade i u teretani i na terenu. Mladi golgeter crveno-belih izuzetno je zadovoljan kako teku pripreme, iako je tempo jako težak, ali kako je rekao ima vremena i za kvalitetan odmor.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

- Moram da napomenem da su uslovi sjajni, sve je odlično od hotela do terena. Uvek je sve spremno i na nama je samo da vredno radimo. Pre podnevni trening je stvarno bio težak, nezgodno je kada se radi bez lopte, ali svi znamo da to mora da se prođe i zato bez pogovora izvršavamo sve zadatke - rekao je mladi golgeter Dejan Joveljić.

Talentovanog napadača nešto posebno raduje tokom rada na Kipru.

-  Sjajno je za nas što je lopta uvek prisutna u radu tokom bazičnog dela. Svaki igrač to voli, pogotovo na priprema, zato nam i lakše padaju svi napori. Hvala stručnom štabu što nam zadaje takve vežbe- rekao je Joveljić.

- Ovo su mi već šeste ili sedme pripreme sa prvim timom. Volim da pričam i da provodim vreme sa starijim igračima, da učim od njih, da uzimam one dobre stvari, a loše da ispravljam. Trudiću se da i u budućnosti što više radim na sebi i na tom polju- rekao je mladi fudbaler crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport

Svaki napadač živi za golove, a primetno je da 19-godišnjem špicu znači i kada na treningu zatrese mrežu.

- Tako je, radujem se svakom golu na treningu kao da sam ga postigao na utakmici. To je jedini pravi put za napredovanje i jedva čekam nastavak sezone da se svi zajedno radujemo novim pogocima. Imaćemo manje utakmica na proleće nego tokom jesenje polusezone. Spremićemo se najbolje što možemo za sve izazove, a ciljevi se znaju, dva pehara- rekao je Joveljić.

Talentovani golgeter je svestan koliko je odmor bitan na pripremama i trudi se da što kvalitetnije provodi malo slobodnog vremena što imaju.

- Najčešće igram šah na telefonu, ali i dosta spavamo. Između napornih treninga moramo da odmaramo i da se što bolje spremimo za drugi deo dnevnog rada - završio je Joveljić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading