U duelu Srba, Maksimović bolji od SMS-a

Autor:

Sport

20.01.2019

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjoj večerašnjoj utakmici 20. kola Serije A, Napoli je pred svojim navijačima savladao ekipu Lacija rezultatom 2:1 i smanjio prednost vodećeg Juventusa na šest bodova razlike, ali uz utakmicu više.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Napoli

Tim Karla Ančelotija je oba pogotka postigao tokom prvog poluvremena. Na vodeći sečekalo do 34. minuta, kada je Kaljehon protutnjao kroz sredinu, pravovremeno ga je uposlio Mertens, a španski internacionalac snažnim i preciznim udarcem savladao Strakošu - 1:0.

Samo tri minuta kasnije, prednost je duplirana. Iznudili su domaći slobodan udarac na dvadesetak metara, iskosa sa desne strane, a sjajno ga je izveo Milik, za vođstvo od 2:0.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a nadu Laciju vratio jeĆiro Imobile, lepim pogotkom u 65. minutu, kada je iskosa sa leve strane pogodio suprotni ugao i zatresao ''malu mrežu'' - 2:1.

Međutim, samo pet minuta kasnije Lacio ostaje sa igračem manje, pošto je Aćerbi isključen zbog drugog žutog kartona.

Trener Rimljana Simone Inzagi reagovao je uvođenjem Patrika umesto Sergeja Milinković-Savića, pokušavali su gosti da do kraja eventualno iznenade brojčano jačeg rivala, ali u tome nisu uspeli.


U pobedničkoj ekipi je svih 90 minuta na poziciji štopera odigrao Nikola Maksimović.

Lacio je posle ovog poraza ostao na petom mestu sa 32 osvojena boda.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading